AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yerinize getirmeniz gereken sorumluluklarınız olması yaratıcı işlerle uğraşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek evi yoksa ev alacağına, amaçlarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar bi kızın hamile olduğunu görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bekar kızını hamile görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar kızı hamile görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir