AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızın annesini görmek

Kahve falında sevdiği kızın annesini görmek

Kahve falında sevdiği kızın annesini görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, işlerinin gerileyeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızın annesini gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi zor durumda bırakabilecek şeyle söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğin kızın annesini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı ve annesini görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızın annesini görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında anne kızını hamile görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne kızını kaybetmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne kızını dövmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında annenin kızını görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin kızının hamile olduğunu görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir