AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızın annesini görmek

Kahve falında sevdiğin kızın annesini görmek

Kahve falında sevdiğin kızın annesini görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, ferah bir döneme girileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın annesini gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir.

Kahve falında sevdiğin kızı ve annesini görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızın annesini görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın annesini görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine delalettir.

Kahve falında anne ve kızını görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin kızını dövmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına rivayet eder.

Kahve falında annenin kızının hamile olduğunu görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine rivayet eder.

Kahve falında anne kızını hamile görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek şerefli bir hayat süreceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir