AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı ve annesini görmek

Kahve falında sevdiğin kızı ve annesini görmek

Kahve falında sevdiğin kızı ve annesini görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hoş olaylar yaşayacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, haksızlık edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı ve annesini gördüyseniz:

  • Belli jest ya da yardım taleplerinizin götürüsü getirisinden fazla olabilir.

Kahve falında sevdiğin kızı ve annesini görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızın annesini görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızın annesini görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret eder.

Kahve falında annenin kızının hamile olduğunu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında anne kızını hamile görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine inanılır.

Kahve falında annenin kızını hamile görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, para sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne kızını kaybetmek aile saadetinin de artacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir