AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın annesini görmek

Kahve falında kızın annesini görmek

Kahve falında kızın annesini görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kızın annesini gördüyseniz:

  • Hayatın gerektirdiği yönlendirmeler, sizi bazı gelişmeleri organize etmeye veya belli değişiklikler yapmaya itebilir.

Kahve falında annenin kızını görmek geçmişini arkada bırakacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızın annesini görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı ve annesini görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, iyiliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında annenin kızını dövmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kızın annesini görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne kızını dövmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalettir.

Kahve falında annenin kızının gelinlik giydiğini görmek başarılarını ispat edeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin kızının hamile olduğunu görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir