AnaSayfa / Genel / Kahve falında paşa olmak

Kahve falında paşa olmak

Kahve falında paşa olmak güzel ve yaşanılır hale geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paşa olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi yalnız, hayallere dalmış veya gerçek yaşamdan kopmuş halde bulabilirsiniz.

Kahve falında paşa olmak kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında paşanın elini öpmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında askeri paşa görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında osmanlı paşası görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında emekli paşa görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine yorulur.

Kahve falında asker paşa görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında ishak paşa sarayı görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir