AnaSayfa / Genel / Kahve falında elmayı dalından koparmak

Kahve falında elmayı dalından koparmak

Kahve falında elmayı dalından koparmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elmayı dalından koparmak gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız yeteneklerinizin belirginleşmesini sağlayabilir.

Kahve falında dalında yeşil elma görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalında elma görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından elma alıp yemek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elmayı dalından koparmak bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, stresini atacağına işarettir.

Kahve falında dalında kırmızı elma görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından yeşil elma koparmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine inanılır.

Kahve falında dalından elma yemek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hayırlı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma dalı görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir