AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından elma alıp yemek

Kahve falında dalından elma alıp yemek

Kahve falında dalından elma alıp yemek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında dalından elma alıp yemek gördüyseniz:

  • Yardım etme konusunda kararsız veya isteksiz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dalından elma alıp yemek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında dalından yeşil elma koparıp yemek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, hastalıktan şifa bulmaya inanılır.

Kahve falında dalından elma yemek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dalından elma koparıp yemek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden elma alıp yemek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında dalında yeşil elma görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından elma toplamak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir