AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında kırmızı elma görmek

Kahve falında dalında kırmızı elma görmek

Kahve falında dalında kırmızı elma görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında kırmızı elma gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelebilir veya iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında dalından kırmızı elma koparmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, gülüp eğleneceğine inanılır.

Kahve falında dalında kırmızı elma görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında dalında elma görmek bazen de rahat geçeceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalında yeşil elma görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, işlerinin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında dalından elma toplamak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından elma alıp yemek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında elma dalı görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına inanılır.

Kahve falında ağaç dalında elma görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yapılan hataların düzeltileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir