AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma dalı görmek

Kahve falında elma dalı görmek

Kahve falında elma dalı görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında elma dalı gördüyseniz:

  • Hayatınızı canlandırmak için yeni şeyler denemelisiniz.

Kahve falında dalından kırmızı elma koparmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına işaret eder.

Kahve falında dalında elma görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından elma koparıp yemek ihtiyaçlarını giderebileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından elma yemek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine delalet eder.

Kahve falında dalından elma toplamak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalında kırmızı elma görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında dalından yeşil elma koparıp yemek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalettir.

Kahve falında dalında yeşil elma görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir