AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında yeşil elma görmek

Kahve falında dalında yeşil elma görmek

Kahve falında dalında yeşil elma görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında dalında yeşil elma gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir kişi sizi rekabet ortamına çekebilir.

Kahve falında dalından yeşil elma koparmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında dalında yeşil elma görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil elma koparıp yemek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine inanılır.

Kahve falında dalından elma toplamak malını ve parasını kaybedeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında dalından kırmızı elma koparmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında dalında elma görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında dalında kırmızı elma görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından elma koparmak fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sözünde duracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir