AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından elma yemek

Kahve falında dalından elma yemek

Kahve falında dalından elma yemek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, üzgün ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından elma yemek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel bir ilişkinizi ilgilendiren konularda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Kahve falında dalından elma yemek hileye, fesada bulaşacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından elma koparıp yemek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında dalından elma alıp yemek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet eder.

Kahve falında dalından yeşil elma koparıp yemek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elmayı dalından koparmak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına delalet eder.

Kahve falında elma dalı görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına yorulur.

Kahve falında dalından elma toplamak sevdiği kişileri de yanına alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına inanılır.

Kahve falında dalında kırmızı elma görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, işlerinin duracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir