AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında elma görmek

Kahve falında dalında elma görmek

Kahve falında dalında elma görmek falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dalında elma gördüyseniz:

  • Başarı elde edeceğiniz konularda sizi engellemeye veya yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında dalından elma almak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil elma görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

Kahve falında dalından elma koparıp yemek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına yorulur.

Kahve falında elmayı dalından koparmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, umutlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında elma dalı görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından elma toplamak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil elma koparmak çalışıyorsa terfi alacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalında elma görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir