AnaSayfa / Genel / Kahve falında elmas yüzük takmak

Kahve falında elmas yüzük takmak

Kahve falında elmas yüzük takmak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında elmas yüzük takmak gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamanıza yardım edecek fikirleri gözden kaçırmayın.

Kahve falında elmas yüzük takmak başka kimselere de yardım edeceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında elmas bileklik takmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında elmas taç takmak yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elmas yüzük görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına tabir olunur.

Kahve falında elmas taşlı yüzük görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında elmas yüzük vermek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında elmas yüzük taktığını görmek işlerinin azalacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında elmas yüzük almak gözyaşının kuruyacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir