AnaSayfa / Genel / Kahve falında un kurabiyesi yapmak

Kahve falında un kurabiyesi yapmak

Kahve falında un kurabiyesi yapmak ticaretinin hızlanacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, aniden evlilik kararı alacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında un kurabiyesi yapmak gördüyseniz:

  • Sizin için her şey çok çok farklı olabilir.

Kahve falında un kurabiyesi yapmak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un kurabiyesi görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında un kurabiyesi yediğini görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un kurabiyesi yemek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına işarettir.

Kahve falında unlu kurabiye yemek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurabiye hamuru yapmak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak Allah katında yükseleceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir