AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak gördüyseniz:

  • Duyduklarınıza hiç şaşırmayacaksınız.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu kurabiye yemek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu kurabiye görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında un kurabiyesi yapmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında elmalı kurabiye yapmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, borçların artacağına işarettir.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine alamet eder.

Kahve falında kurabiye yapmak ve yemek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir