AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve incir görmek

Kahve falında elma ve incir görmek

Kahve falında elma ve incir görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, hem dua alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalet eder.

Kahve falında elma ve incir gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar gelecek açılımlarını çeşitlendirebilir.

Kahve falında incir ve elma görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ve incir görmek güzel huylarının değişeceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında incir ve elma toplamak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, sorunlarının da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında incir reçeli almak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına tabir olunur.

Kahve falında dut ve incir yemek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sütlü incir tatlısı görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında ağacından incir koparıp yemek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında pazarda incir görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir