AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ve elma görmek

Kahve falında incir ve elma görmek

Kahve falında incir ve elma görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, malını ve canını emniyete alacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, huzurlu hissedileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir ve elma gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri korumanız gerekiyor.

Kahve falında elma ve incir görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında incir ve elma toplamak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına delalet eder.

Kahve falında incir ve elma görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta incir ağacı görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında incir reçeli yedirmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir suyu içmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk incir görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir