AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü incir tatlısı görmek

Kahve falında sütlü incir tatlısı görmek

Kahve falında sütlü incir tatlısı görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, karanlığın biteceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlü incir tatlısı gördüyseniz:

  • Size bazı fikirlerini kabul ettirmeye çalışan ya da kural koyma çabasında olan kişilere itiraz etme arzunuzu bastırmanızda fayda var.

Kahve falında sütlü incir tatlısı görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, sağlığının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sütlü tatlı yediğini görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı yaptığını görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı ikram etmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına yorulur.

Kahve falında sütlü tatlı pişirmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında sütlü irmik tatlısı görmek kazançlı bir adım atılacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sütlü tatlı yemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir