AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacından incir koparıp yemek

Kahve falında ağacından incir koparıp yemek

Kahve falında ağacından incir koparıp yemek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacından incir koparıp yemek gördüyseniz:

  • Anlaşmak gerekirken, tartışmaktan özenle kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında incir ağacında incir yemek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, iyi günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ün ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında incir ağacından incir koparıp yemek doğru yolu bulacağına, güzel huylarını terk edeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan incir koparıp yemek tüm kederinin uçup gideceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine tabir olunur.

Kahve falında incir ağacından incir yemek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir