AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda incir görmek

Kahve falında pazarda incir görmek

Kahve falında pazarda incir görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, kişinin muradına ereceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda incir gördüyseniz:

  • İşlerinizi, ilişkilerinizi veya önemsediğiniz konuları en ince detayına kadar incelemeniz zaman kaybetmenize neden oluyor.

Kahve falında pazardan incir almak hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına yorulur.

Kahve falında pazarda incir görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine inanılır.

Kahve falında peynir pazarı görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında pazarda sebze görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına delalettir.

Kahve falında meyve sebze pazarı görmek ekmeğinin azalacağına, girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan ceviz almak bunun da geleceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında pazardan eşya almak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazarda yürümek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bir dediğini iki etmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir