AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir reçeli almak

Kahve falında incir reçeli almak

Kahve falında incir reçeli almak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sosyal konumunun değişeceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, çok güzel haberler ile dönüleceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında incir reçeli almak gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Kahve falında incir reçeli yediğini görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında incir reçeli yemek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında incir reçeli pişirmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında incir reçeli kaynatmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında incir reçeli almak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir reçeli yedirmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işarettir.

Kahve falında incir reçeli görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine delalettir.

Kahve falında reçel kaynatmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir