Kahve falında elma tohumu görmek

Kahve falında elma tohumu görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, onun zamanını çalacağına işarettir.

Kahve falında elma tohumu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri veya ailenizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında elma tohumu görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa tohum dikmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bezelye tohumu görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali tohumu görmek yardımının olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğan tohumu görmek hayatının yolunda gideceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tohum sulamak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerlik tohumu görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işarettir.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir