AnaSayfa / Genel / Kahve falında tohum sulamak

Kahve falında tohum sulamak

Kahve falında tohum sulamak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, düşmanlarının güçleneceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına yorulur.

Kahve falında tohum sulamak gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında tohum sulamak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kirli işlere bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bitki tohumu görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tohum topladığını görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında mantar tohumu ekmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine alamet eder.

Kahve falında karpuz tohumu görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında domates tohumu ekmek aşık olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına alamet eder.

Kahve falında fasulye tohumu ekmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir