Kahve falında üzerlik tohumu görmek

Kahve falında üzerlik tohumu görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, çocuk sahibi olunacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Kahve falında üzerlik tohumu gördüyseniz:

  • İstikrarsız ilişkilerin yeniden değerlendirilmesinde fayda var.

Kahve falında acı biber tohumu görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına delalet eder.

Kahve falında yulaf tohumu görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında tohum serpmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında tarlaya tohum ekmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, birçok kişiye yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında çam tohumu görmek tövbe etmeden vefata, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeye tohum ekmek bağının ve bahçesinin de artacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tohum sulamak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir