AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında tohum ekildiğini görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tohum ektiğini görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine delalet eder.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının çiçek ektiğini görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin çiçek ektiğini görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret eder.

Kahve falında çiçek ektiğini görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir