AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan tohumu görmek

Kahve falında soğan tohumu görmek

Kahve falında soğan tohumu görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında soğan tohumu gördüyseniz:

  • Fazla dağınık yaşamaktan vazgeçip kendinize düzenli bir yaşam kurmanız gerekiyor.

Kahve falında soğan tohumu ekmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğan tohumu görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı biber tohumu görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine inanılır.

Kahve falında bamya tohumu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tere tohumu görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine inanılır.

Kahve falında saksıya tohum ekmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, darda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mısır tohumu görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, çirkin sözler işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya tohum ekmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir