AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma suyu sıkmak

Kahve falında elma suyu sıkmak

Kahve falında elma suyu sıkmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında elma suyu sıkmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz güçlüdür.

Kahve falında elma suyu sıkmak çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulur.

Kahve falında limonun suyunu sıkmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına işarettir.

Kahve falında suyunu sıkmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeftali suyu sıkmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına delalettir.

Kahve falında portakal suyu sıkmak adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında meyve suyu sıkmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına yorulur.

Kahve falında suya limon sıkmak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nar suyu sıkmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir