AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve suyu sıkmak

Kahve falında meyve suyu sıkmak

Kahve falında meyve suyu sıkmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sorumlu tutacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hem verimi yükselteceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber yorulmaktadır.

Kahve falında meyve suyu sıkmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında meyve suyu sıkmak hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında meyve sıkmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali suyu sıkmak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında su sıkmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, işlerin çığırından çıkacağına yorulur.

Kahve falında suya limon sıkmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında elma suyu sıkmak yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında nar suyu sıkmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulur.

Kahve falında limonun suyunu sıkmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir