AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma silkelemek

Kahve falında elma silkelemek

Kahve falında elma silkelemek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında elma silkelemek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında elma silkelemek çok hayırlı işlere imza atacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma ağacı silkelemek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine alamet eder.

Kahve falında un silkelemek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında karınca silkelemek yaşamının yoluna gireceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında yorgan silkelemek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında çarşaf silkelemek hanesinin bollukla dolacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kayısı silkelemek eşlerinin kapanacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına işaret eder.

Kahve falında sofra silkelemek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir