AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı silkelemek

Kahve falında kayısı silkelemek

Kahve falında kayısı silkelemek kurulu düzeninin olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine yorulur.

Kahve falında kayısı silkelemek gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kayısı silkelemek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına yorulur.

Kahve falında elma silkelemek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında dut ağacı silkelemek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin silkelemek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç silkelemek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sofra silkelemek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halı silkelemek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak silkelemek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir