AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma fidesi görmek

Kahve falında elma fidesi görmek

Kahve falında elma fidesi görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında elma fidesi gördüyseniz:

  • Yine de, tüm gayretlere değeceğe benziyor.

Kahve falında elma fidesi görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında elma fidesi dikmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabak fidesi görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında şeftali fidesi görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında patlıcan fidesi dikmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında tütün fidesi dikmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil fide görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine alamet eder.

Kahve falında hurma fidesi görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir