AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fide görmek

Kahve falında yeşil fide görmek

Kahve falında yeşil fide görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, kötü günlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil fide gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önerilerine açık olmanız keyifli maceraları beraberinde getirebilir.

Kahve falında yeşil biber fidesi görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil domates fidesi görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fide görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil fasulye fidesi görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ceviz fidesi dikmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç fidesi almak başarıya giden yollarının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sebze fide görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, dini inançların güçleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir