AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali fidesi görmek

Kahve falında şeftali fidesi görmek

Kahve falında şeftali fidesi görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, doğru işler yapacağına, mal ve para kazanılacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında şeftali fidesi gördüyseniz:

  • Tereddüt etmeden harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında şeftali fidesi görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında gül fidesi dikmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maydanoz fidesi görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında reyhan fidesi görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında elma fidesi dikmek çok büyük kazanç elde edeceğine, umduklarını bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin fidesi dikmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir fidesi dikmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulur.

Kahve falında hurma fidesi görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, evlat sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir