AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çarşaf silkelemek

Kahve falında beyaz çarşaf silkelemek

Kahve falında beyaz çarşaf silkelemek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf silkelemek gördüyseniz:

  • Maddi konular, anlaşmalar veya resmi bir başlık ön plana çıkabilir veya bir süre bekletilme ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında beyaz çarşaf silkelemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında balkondan çarşaf silkelemek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına yorulur.

Kahve falında çarşaf silkelemek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusu silkelemek arkadaştan görülecek faydaya, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında paspas silkelemek düzeninin yeniden sağlanacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç silkelemek zarara gireceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında dut ağacı silkelemek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı silkelemek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir