AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde balık tutmak

Kahve falında elinde balık tutmak

Kahve falında elinde balık tutmak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde balık tutmak gördüyseniz:

  • Söylenenleri çok fazla büyütmeniz gerekmiyor.

Kahve falında denizden elle balık tutmak ardından yeni bir iş bulunacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işarettir.

Kahve falında balığı elinde tutmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık elle balık tutmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde elle balık tutmak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, işlerinin yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında canlı balığı elle tutmak ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında denizde elinle balık tutmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine delalettir.

Kahve falında balığı elle tutmak rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir