AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı balığı elle tutmak

Kahve falında canlı balığı elle tutmak

Kahve falında canlı balığı elle tutmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında canlı balığı elle tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeniz bazı kişilerin sizi takımlarına, partilerine veya taraflarına dahil etmesi anlamına gelebilir.

Kahve falında elinde canlı balık tutmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı balığı elle tutmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında denizden canlı balık tutmak büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında suda canlı balık tutmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sorunlarını teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük canlı balık tutmak kazancının düşeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı balığı eline almak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde canlı balık görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir