AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin yeşil olduğunu görmek

Kahve falında ellerinin yeşil olduğunu görmek

Kahve falında ellerinin yeşil olduğunu görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ellerinin yeşil olduğunu gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Kahve falında elinin yeşil olduğunu görmek geleceğin güzel olacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yeşillik görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine inanılır.

Kahve falında yeşil sabunla el yıkamak talihin yüze güleceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerinin yeşil olduğunu görmek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ellerini yeşil görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil el görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elleri yeşil görmek kazancını artıracağına, sağlık içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini yeşil görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir