AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil el görmek

Kahve falında yeşil el görmek

Kahve falında yeşil el görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, onların kıymetini bileceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil el gördüyseniz:

  • Ne yapmak istiyorsanız onu yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında ellerini yeşil görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil el görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, hedeflere ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde yeşillik görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinin yeşil olduğunu görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sabunla el yıkamak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında elini yeşil görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerinin yeşil olduğunu görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında elleri yeşil görmek mal kayıpları da yaşayacağına, bazı iş birlikleri yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir