AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini yeşil görmek

Kahve falında ellerini yeşil görmek

Kahve falında ellerini yeşil görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına işaret eder.

Kahve falında ellerini yeşil gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kendinizi kontrol edemeyip kırıcı sözler sarfedebilirsiniz.

Kahve falında elini yeşil görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işaret eder.

Kahve falında ellerini yeşil görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil el görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında elinin yeşil olduğunu görmek sadaka ya da zekat vereceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elleri yeşil görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil sabunla el yıkamak problemlerinin biteceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerinin yeşil olduğunu görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yeşillik görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir