AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini yeşil görmek

Kahve falında elini yeşil görmek

Kahve falında elini yeşil görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, spor yapmaya başlanılacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini yeşil gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacağını veya ün, tanınma ya da prestij kazandıracağını bilseniz bile, belli bir pozisyon ya da konuda bağlayıcı sözler vermek zorunda olmayabilirsiniz.

Kahve falında elini yeşil görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, mutluluğundan olacağına yorulur.

Kahve falında elinin yeşil olduğunu görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ellerini yeşil görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerinin yeşil olduğunu görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil sabunla el yıkamak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil el görmek sorunların teker teker çözüleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elleri yeşil görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işaret eder.

Kahve falında elinde yeşillik görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir