AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde yeşillik görmek

Kahve falında elinde yeşillik görmek

Kahve falında elinde yeşillik görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, önemli kararlar alınacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde yeşillik gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın.

Kahve falında ellerinin yeşil olduğunu görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işarettir.

Kahve falında elini yeşil görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde yeşillik görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elleri yeşil görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ellerini yeşil görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinin yeşil olduğunu görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sabunla el yıkamak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil el görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir