AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin yeşil olduğunu görmek

Kahve falında elinin yeşil olduğunu görmek

Kahve falında elinin yeşil olduğunu görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, borçlarının hafifleyeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine inanılır.

Kahve falında elinin yeşil olduğunu gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, maddi maceralardan veya istikrarsız kişilerden sakınmalısınız.

Kahve falında elini yeşil görmek yüzünün hep güleceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında elinin yeşil olduğunu görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil el görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yeşillik görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ellerinin yeşil olduğunu görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elleri yeşil görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, art niyetli kişilere uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini yeşil görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil sabunla el yıkamak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir