AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri yeşil görmek

Kahve falında elleri yeşil görmek

Kahve falında elleri yeşil görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında elleri yeşil gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çaldırmamaya dikkat edin.

Kahve falında elleri yeşil görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sabunla el yıkamak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kısmetinin hep açık olacağına işaret eder.

Kahve falında elinde yeşillik görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil el görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ellerinin yeşil olduğunu görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, saadete ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinin yeşil olduğunu görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini yeşil görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini yeşil görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir