AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz üstünde yürümek

Kahve falında tuz üstünde yürümek

Kahve falında tuz üstünde yürümek ağlayacağına, strese gireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuz üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlar olayların gerçekçi şekilde ele almanızı veya gerçekleri görmenizi etkileyebilir.

Kahve falında tuz üstünde yürümek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu suda yürümek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında havuz üstünde yürümek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatı üstünde yürümek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında deniz üstünde yürümek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizlerin üstünde yürümek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına tabir olunur.

Kahve falında karlar üstünde yürümek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir