AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak üstünde yürümek

Kahve falında toprak üstünde yürümek

Kahve falında toprak üstünde yürümek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, daha kötü günler yaşayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, gerekirse özür dileneceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında toprak üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Gerek ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında toprağın üstünde yürümek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine delalettir.

Kahve falında toprak üstünde yürümek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında toprağın üstünde namaz kılmak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak üstünde yatmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Kahve falında toprağın üstünde uyumak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak üstünde oturmak yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak üstünde kaymak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağın üstünde yatmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir