AnaSayfa / Genel / Kahve falında fermuar çekmek

Kahve falında fermuar çekmek

Kahve falında fermuar çekmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fermuar çekmek gördüyseniz:

  • Normal koşullarda her şey yolunda gibi görünse bile, daha detaycı olmanız gerekiyor.

Kahve falında fermuar çekmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz fermuar görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına inanılır.

Kahve falında bozuk fermuar görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında fermuarı görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında fermuar kapatmak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine delalet eder.

Kahve falında çanta fermuarı görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek zengin olunacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında fermuar dikmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir