AnaSayfa / Genel / Kahve falında fermuar açık görmek

Kahve falında fermuar açık görmek

Kahve falında fermuar açık görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fermuar açık gördüyseniz:

  • Üzerlerine gitmeniz durumunda mücadle etmeniz gerekebilir.

Kahve falında fermuar açık görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık fermuar görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında fermuar görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fermuarlı elbise görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında fermuar açmak iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına alamet eder.

Kahve falında pantolon fermuarı görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında fermuar dikmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir