AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini yumruk yapmak

Kahve falında ellerini yumruk yapmak

Kahve falında ellerini yumruk yapmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, ününün çoğalacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına inanılır.

Kahve falında ellerini yumruk yapmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın, eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması mümkündür.

Kahve falında elini yumruk yapmak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, deneyim kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerini yumruk yapmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana yumruk atmak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine işarettir.

Kahve falında cama yumruk atmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında buruna yumruk yemek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında masaya yumruk atmak hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında yumruk atıldığını görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine yumruk atmak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir