AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini yumruk yapmak

Kahve falında elini yumruk yapmak

Kahve falında elini yumruk yapmak geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında elini yumruk yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda aşırı tepkiler verme ya da kontrollerini kaybetme noktasında olabilirler.

Kahve falında ellerini yumruk yapmak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında elini yumruk yapmak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze yumruk yemek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında karnına yumruk yemek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine yumruk atmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babaya yumruk atmak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşına yumruk atmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında adama yumruk atmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir